Reacties en ervaringen

Ik zou het leuk vinden als je hier een reactie achter laat of je ervaring met “Leerlicht, onderwijsondersteuning op maat” met me deelt.

16 gedachten over “Reacties en ervaringen

 1. k.duckers@kpnmail.nl Auteur bericht

  Een reactie van een moeder:
  “Mijn dochter van 12 heeft de workshop, Ik leer leren, gevolgd bij Karen. Ze ging iedere week met veel plezier naar haar toe. Vooral het onderdeel plannen heeft z’n vruchten afgeworpen. Ze kan het iedere dag in de praktijk brengen op de middelbare school.”

 2. Carlijn Balt

  Toen mijn dochter in de brugklas zat, heeft zoveel baat gehad bij Karen’s cursus ‘Ik leer leren’. Er komt veel op de kinderen af in de brugklas en ze moeten snel een manier van werken voor zichzelf ontwikkelen, in ons geval was dat echt wel even zoeken. Karen hielp mijn dochter bewust te worden van hoe ze in elkaar steekt en hoe ze dat positief kan inzetten om haar leerdoelen te bereiken. Ook had ze allerlei nuttige tips, bijvoorbeeld het zitten op een grote bal tijdens het leren wat bijdraagt aan de concentratie en helpt tegen vermoeidheid; we zijn een jaar verder en ze leert er nog steeds met plezier op. Karen, op deze manier nogmaals dank, de handvatten die je haar gegeven hebt zijn waardevol!

 3. Manon Postema

  Mijn zoon van 7 heeft de training “Ik leer anders” gevolgd. Het was voor ons echt een eyeopener. Zoveel dingen die ineens een plek kregen waarvan we eerst dus niet wisten wat we daarmee aan moesten. De eerste keer erheen vond hij heel erg spannend. We wisten natuurlijk ook niet wat we moesten verwachten maar na de 1e les zagen we al dat dit de oplossing moest zijn voor zijn probleem en het ging elke dag / week steeds beter. Hij ging er met heel veel plezier heen en we hebben er een hoop geleerd.

  Eron zegt zelf: de lessen zijn heel erg leuk en grappig. Vooral het naar de kamertjes gaan en het achterste voren opzeggen van de woorden. Dat vind hij erg leuk en hij heeft er heel veel geleerd. Op school past hij dit ook toe en de juffen helpen hem daarbij.

  Karen, Heel erg bedankt voor je training en geduld en uitleg aan ons. Wij kunnen hem hier en ook de school nu zelf verder mee helpen.

 4. Monique Luteijn

  Onze 14-jarige zoon heeft net de cursus ‘alle teksten de baas’ afgerond bij Karen. Hij heeft er veel van geleerd. Zo kan hij nu veel beter teksten samenvatten en ook heeft Karen het begrijpend lezen aangepakt. Hij gaat nu met veel meer zelfvertrouwen op pad en dat is natuurlijk ook heel belangijk. Dank je wel Karen!

  1. k.duckers@kpnmail.nl Auteur bericht

   Hoi Monique,
   Het was prettig om met Mart te werken. Hij was goed gemotiveerd. Fijn dat ik hem op weg heb kunnen helpen en dat hij nu met meer zelfvertrouwen teksten en het begrijpend lezen aanpakt. Hartelijk dank!

 5. k.duckers@kpnmail.nl Auteur bericht

  Vandaag kreeg ik op Facebook deze reactie van een vader en moeder:
  “Onze dochter (11 jaar) heeft de training “Begrijpend lezen, alle teksten de Baas” gevolgd. Wij als ouders zien dat onze dochter veel geleerd heeft en anders naar teksten heeft leren kijken. De trainingen zijn zinvol, afwisselend en motiverend. Ook heeft zij al het geleerde meteen de volgende dag op school kunnen toepassen. Een aanrader wat ons betreft!”

 6. Jose Puntman

  Onze dochter van 11 jaar heeft de cursus “alle teksten de baas” gevolgd. Elke week ging ze met plezier mee naar Karen. Ze was erg gemotiveerd. Ze heeft veel moeite met begrijpend lezen en ook met de “verhaaltjessommen”. We merkten dat ze er onzeker van werd en dat vonden we zo jammer voor haar. We hebben, samen met onze dochter, besloten de hulp van Karen in te roepen. Mijn nichtje heeft de cursus ook gevolgd en dit was heel goed bevallen. Karen werkte heel enthousiast met onze dochter en heeft haar geleerd hoe ze een tekst kan samenvatten en hoe ze de tekst goed kan begrijpen. Dit deed ze soms met een spelletje en dat vond onze dochter erg leuk. Elke week kwam er een nieuw onderdeel aan bod. Het heeft haar veel zelfvertrouwen gegeven en dat is heel wat waard! Heel erg bedankt Karen!

 7. karen duckers

  Op 17 oktober ontving ik onderstaande recensie op mijn Facebooksite:

  Na heel veel twijfelen toch mijn zoon van 11 jaar de cursus alle teksten de baas laten volgen. Hij ging elke week met plezier naar de les en heeft er gelukkig heel wat geleerd. Ben blij dat ik het uiteindelijk toch gedaan heb! Helemaal top Karen

 8. karen duckers

  Op 16 oktober ontving ik onderstaande recensie op mijn Facebooksite:

  Onze dochter van 14 heeft een combinatie van het cursusaanbod van Leerlicht gedaan. “Alle teksten de baas” en “ik leer leren”.
  Ze heeft heel veel opgestoken bij Karen; o.a. hoe kan ik die tekst goed begrijpen / analyseren, hoe maak ik een goede samenvatting, hoe kan ik mijn leerwerk beter plannen / leren. Ze ging met super veel plezier naar Karen. De afwisseling van het daadwerkelijke werken en een (“out of the box”) spelletje spelen en alle tips maakten het erg leuk. Iedere keer kwam ze vol enthousiasme terug van Karen en vol verhaal over wat ze geleerd had. Leerlicht, Karen, is absoluut een aanrader. Ze denkt altijd met je mee in oplossingen. Bedankt Karen.

 9. Monique

  Wat heb je een fijne lessen gegeven Karen! Onze dochter heeft geleerd om ook op een andere manier met haar lesstof om te gaan en zo beter de teksten te begrijpen en de samenhangen hiertussen te ontdekken. We hebben er vertrouwen in, dat deze manieren haar gaan helpen om meer succes te hebben op school. Heel erg bedankt Karen voor de lessen, je terugkoppel momenten en je flexibiliteit!

  1. k.duckers@kpnmail.nl Auteur bericht

   Hoi Monique,
   Heel erg graag gedaan. Het was fijn om met E. te werken. Hoe zij werkt en zich inzet, kan het niet anders dan goed gaan!
   groetjes Karen

 10. JB

  Onze dochter heeft met veel plezier een lessenreeks “Begrijpend Lezen” gevolgd bij Karen. Hierdoor heeft ze meer grip op de teksten gekregen en kan volgens een aangeleerd stappenplan de tekst beter begrijpen en vragen veel beter beantwoorden. Karen had snel door hoe ze onze dochter het beste uitleg kon geven, didactisch was het dan ook heel erg prettig voor haar.

 11. Edwin Raubenheimer

  When we arrived from South Africa 5 years ago we had no idea how the schooling system worked in the Netherlands nor were we able to effectively support our daughters (both 7/8 years old at that stage) if they had questions. We approached Karen for support and she worked out a programme for both our daughters and engaged with the school to track progress and to make sure she stayed in sync with the syllabus at school. Without Karen we would have been lost and our daughters would not have had the experience they had today.
  We are extremely grateful to Karen for the professional manner in how she helped us and gave our daughters the required confidence to integrate in the Dutch schooling system.
  Many thanks

 12. Lisa

  Hoi Karen, ik wilde nog aangeven dat mijn dochter 11 jaar veel heeft gehad aan de bijlessen. Ze is enorm vooruit gegaan in haar cijfers! Dankjewel daarvoor!!

 13. Canne en Thaker Shaba

  Beste Karen, wij willen je ontzettend bedanken voor alles wat je gedaan hebt voor Sophie de afgelopen periode.
  Dankzij jou heeft Sophie haar onmogelijke doel bereikt. Jouw tips, adviezen en begeleiding heeft veel zelfvertrouwen in Sophie gecreëerd. Sophie vond bijles nooit zo leuk, maar bij jou had zij gelijk een klik. En door jou wilde zij niet een keer in de week bijles, maar zelfs twee. Dat was omdat je de lessen op een hele professionele wijze gaf door gevarieerde les materiëlen en spelletjes. De een op een begeleiding en op maat leren sloeg aan bij haar en daardoor voelde zij zich helemaal thuis.
  Wij zijn absoluut blij voor Sophie om de succes te voelen door het bereiken waar zij hard voor heeft gewerkt. Nogmaals erg bedankt voor alles.
  Ik blijf voor altijd zeggen dat je een top juf bent. Thanks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *